Kuivanen vs. Chiesa

GetInThePit – Anton Kuivanen vs. Mike Chiesa

Anton Kuivanen otteli viikonloppuna käydyssä UFC gaalassa. Kuivanen otteli Mike Chiesa nimistä ottelijaa vastaan. Anton Kuivasen fight record ennen ottelua oli 17 voittoa ja 5 tappiota. Mike Chiesa on otellut 8 kertaa ja voittanut jokaisen.

Ensimmäisessä erässä ottelu eteni varsin varovasti. Kuivanen yritti hakea nopeita vasen-oikea yhdiselmiä jotka päättyivät aika nopeasti kun Chiesa löi jabeja takaisin ja otti askeleita taaksepäin. Erän loppu hetkillä Kuivanen yritti varsinaista knockout potkua kun hän hyppäsi korkealle ja yritti osua polvellaan(flying knee) Chiesaa päähän. Potku meni vähän ohi ja Chiesa sai otteen kiinni polvesta ja vei Kuivasen mattoon, josta Kuivanen kuitenkin pääsi pystyyn miltei heti. Erä päättyi kuitenkin aika lyhyen tämän jälkeen. Kuivanen voitti mielestäni ensimmäisen erän selvin lukemin.

Toisessa erässä  ottelun kuva oli samanlainen kuin ensimmäisessä erässä. Kuivanen yritti varovaisesti hakea paikkoja päästä lähelle, mutta Chiesa otteli erittäin fiksusti. Toisen erän alkupuolella Chiesa haki hanakasti otetta Kuivasesta jotta hän saisi ottelun vietyä alas mattoon. Kuivanen puolustautui aluksi loistvasti, mutta lopuksi Chiesa kiipesi väkisin Kuivasen päälle ja otti otteen kuivasen niskasta. Kuivanen yritti vielä kaikkensa, mutta kun Chiesa viimein onnistui kaatamaan Kuivasen ja hänellä oli ote Kuivasen niskasta, ottelu oli aika taputeltu. Ottelu päätty Mike Chiesan voittoon Rear Naked Chokeen kun Kuivanen joutui taputtamaan Mattoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *